Blog Kekasih

Wednesday, April 20, 2011

Muncul kembali......

      

     Bertemu kembali setelah sekian lama aku menyepikan diri.....bersawang berbagai dah blog yang aku tinggalkan kalu tak silap hampir setahun aku tinggalkan.Bukannya tiada idea utk menulis cuma beban kerja rumah disamping dgn anak2 yang membataskan aku untuk post n3 baru.....aku kena utamakan mana yang penting dahulu.....kini aku kembali......

      Kalau tak silap aku berhenti dari melawat blog nie bila aku pregnant anak yg ke 4.Iyelah pregnant aku yg sebelum2 nie semuanya takde problem itu yg membolehkan aku mengadap komputer tulis n3 baru tapi yg ke 4 ni banyak sangat masalahnya....dengan kencing manisnya,dengan kurang darahnya dan macam2 lagi....kerana risau dengan semua masalah2 itu yg memaksa aku lupakan mengadap komputer....aku takut sebenarnya....hahahaha

       Kini semuanya telah selamat & tiada masalah lagi yang perlu aku risaukan....cuma aku kena pandai bahagikan masa antara anak,suami,kerja2 rumah & mengadap komputer....kalu aku alpa sedikit sahaja dengan mengadap komputer jawabnya tak makanlah hubby aku & anak2 aku....mungkin juga keadaan rumah pun macam tongkang pecah coz leka dengan menulis serta membaca blog kawan2 disini.....

       Aku rasa cukuplah aku membebel dulu....insyaallah n3 terbaru akan aku masukkan dalam 2-3 hari nanti....nak cari idea yang kaw2 untuk menulis......jumpa lagi kawan2 semua.......

1 comment:

Fadh said...

aik...dalam diam2 hehehe